tiistai 1. lokakuuta 2013

Mökillä

Aivan ihana viikonloppu takana! Varattiin seitsemän hengen porukalla Sotkamosta mökki jossa oltiin perjantaista sunnuntaihin. Mökki oli vielä ihanampi mitä kuvissa ja pääsin elämäni ensimmäistä kertaa paljuunki! Saunottiin, lilluttiin paljussa, paisteltiin makkaraa, istuskeltiin nuotiolla ja juhlittiin ja juteltiin. Meni kyllä viikonloppu ihan liian nopeeta mutta silti kotiin oli ihana tulla.
Mökillä otin vaan muutamia kuvia koska sain äitin kameran lainaan(jolla voi ottaa videota!) ja suunnittelin ottavani pieniä videopätkiä ja tekeväni niistä semmosen koosteen sitte. No siirsin äsken ne kuvat ja videot koneelle ja poistin tietenki muistikortilta ne heti koska se oli ihan täynnä. Aloin availemaan niitä tiedostoja koneella ja yhtäkkiä ne kaikki videot olikin hävinny ja kuvat vaan oli jäljellä!! En ymmärrä mihin ne yhtäkkiä katosi ja voi että mua ärsyttää niin paljo! :( 
Tässä siis muutamia kuvia sieltä mökiltä ja toivottavasti ne videot löytyy vielä jostain. Pitää vielä tarkistaa ettei ne jotenki jääny tohon kameran muistiin tai jotain..1 kommentti: