tiistai 30. huhtikuuta 2013

Drdenim rakkautta

Helou! Sois sitten tiistai ja vappuaatto. Tänään ollaan jo käyty salilla treenaamassa kädet ja vatsat ja aamusaunassaki tuli käytyä. Illemmalla ois luvassa ehkä vähä jotain juhlimista ;D Pitkästä aikaa!
Joo mutta asiaan. Eli huusin huutonetistä yks päivä uudet dr. denimit itelle! Mustat, matalavyötäröiset ja just mun kokoa! Enkä maksanu niistä ku kakskymppiä. Oon ettiny jo kauemmin mustia matalavyötäröisiä mutta  en oo ainakaan kaupasta löytäny joten kävi kyllä hyvä tuuri että löysin nyt käytettynä ne. Ne on kyllä täydelliset, lukuunottamatta sitä että ne on vähä haalistunu mutta mua se ei oikeestaan haittaa. Nyt ku saisin vielä nuo samat viininpunasena niin olisin onnellisin ihminen ikinä :--D


Sitten yks toinen kiva juttu jonka bongailin töissäollessani ale-rekistä! Nimittäin valkonen kiva peplum t-paita joka makso vaan 5€(miinus vielä henkka-ale) joten hintaa ei tosiaankaa jääny paljoo!



Eilen löyettiin myös kaupasta tuoreita mansikoita! Tosin ne oli espanjalaisia, mutta silti tosi hyviä. Keksittiinki että sulatetaan vähän suklaata ja dippaillaan mansikoita ;) Omnom voitte uskoa mitä herkkua oli ja mää ahmin nuo sekunnissa!



Nojoo enempää en nyt jaksa pölistä ku pitää lähtee syömään äitin munkkeja(omg kuulosti jotenki ällöltä) :D Tai siis äitin TEKEMIÄ munkkeja. Illan suunnitelmat on muuten ihan auki mutta ajattelin mennä sillain go with the flow tyylillä eli saa nähä mihin sitä eksyy ja mistä ittensä löytää, hoho :--D
Enivei, viettäkäähän oikein ihana ja hauska vappu!


4 kommenttia:

  1. Mun piti myös ostaa jo mansikoita, vaikkaki oli just nuita espanjalaisia. Mut olihan ne hyviä pitkästä aikaa halloum juuston kanssa. :) Hauskaa vappua!

    -M-

    VastaaPoista
  2. Oi vitsit miten hyvältä näyttää mansikat ja sula suklaa! Ehkä mäkin kerkeän joku päivän vielä fiilistelemään kevät mansikoita! Nuo Dr.Denimit on kyllä ihan parhaat farkut, mutta ne tosiaan päästää väriä ja haalistuu. Mulla meni myös kuukauden välein aina rikki saumoista ja sain olla koko ajan reklaamassa niitä :/ ...ehkäpä kaikki sattui olemaan joitain maanantai kappaleita :D Toivottavasti sun omat kestää :) Oikein hauskaa vappua sullekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne kyllä! Itellä on toiset kestäny kyllä tosi hyvin vaikka tulee useinki käytettyä.. :) toivottavasti nuo nyt kestäis ehjänä kerta kuitenki ne mitään hirveen edullisia kaupassa oo niin ei kyllä viiti joka kuukausi uusia ostaa :D

      Poista
  3. Mukavaa vappua

    Mulla meni eilinen ihan kotona, kun oon ollut flunssassa ja vieläkin yskittää. Tänään on ollut jo kuitenkin hieman parempi olo.

    VastaaPoista