torstai 7. maaliskuuta 2013

Baby kiss me til your lipstick gone

Siinäpä oli taas muutamia sekalaisia otoksia tältä viikolta. Muffinssit tein maanantaina Maken synttäreiden kunniaksi. Sisälle laitoin tummaa suklaata ja vadelmia ja tuo päällys on lime-valkosuklaarahka+ kermavaahto. Olipahan hyviä. Ei oikeestaan mitään erikoista oo tapahtunukkaan koko viikolla. Ollaan käyty salilla, oltu kotona ja käyty kirppiksellä(josta ei taas mitään ihmeellistä löytyny). 
Eilen käväsin siwasta hakeen Avonin paketin, joka ei nyt mulle tuonukkaan tällä kertaa hirveesti. Tilasin ihan vaan pari juttua, mutta molemmat oli kyllä kivoja. 
Eka tuollane kiiltohoito hiuksille, joka makso 2,95€. Tuota voi laittaa kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja kokeilinki jo tänä aamuna ihan vaan kuiviin hiuksiin pikku tipan ja tuli tosi sileet hiukset! 


Tilasin myös huulipunan! Hihi, oon käyttäny tähän asti aina vaan nuden väristä huulipunaa mutta nyt päätin repästä ja tilasin tommosen korallinvärisen huulipunan.. Väri on kyllä aivan ihana ja just tollanen vähä pinkin ja korallin sekotus. Pitää vielä vähän totutella käyttämään tota. En nyt muista tota merkkiä mutta sävy on kuitenki Caressing coral ja tää makso 6,55€ :)


 Oon ihan poikki ku pyörin viitisen tuntia kaupungissa. Kävin Kiiran kanssa kahvilla ja kierreltiin kaikki kaupat läpi vaan kumpikaan ei tainnu ostaa mitään :D Noh, ainaki säästökuuri piti ;) Taijan kömpiä viltin alle ja ottaa pikku päikkärit! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti