keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Tallinna- Day 2

Hei taas. Jatketaampa vielä Tallinnasta ja tokasta päivästä siellä.
Heräiltiin jo lauantaina kaheksan aikoihin ja mentiin heti aamupalalle! Ah, hotellin aamupala on vaan jotain niin parasta vaikkei se mitään ihmeellistä ollukkaan. Jotenki niin ihana ku ei tarvii ite tehä mitään vaan saa istua valmiiseen pöytään ja syyä masun täyteen :D Aamupalan jälkeen pakkailtiin jo osa tavaroista koska meillähän piti luovuttaa huone jo klo 12. Lähettiin heti kymmeneksi keskustaan ku siellä kaupat aukes ja käytiinki siinä Bershkassa, Pull&Bearissa ja Stradivariuksessa. Käppäiltiin  takas hotellille ku se huone piti luovuttaa mutta onneksi matkatavarat sai jättää hotellille säilytykseen. Käytiin vielä shoppailemassa mm. Merekeskuksessa, Norde centerissä ja missähän muualla, en ees muista kaikkien nimiä :--D 
Ennen terminaaliin lähtöä käytiin vielä syömässä meijän vakkaripaikassa, jonka nimeä en nyt muista. Mutta kuitenki se oli lähellä satamaa ja sieltä sai aivan parasta kanavarrasta! Laiva lähti Tallinnasta kuudelta ja kova meno oliki laivalla ku oli lauantai, huhhuh. Äiti, iskä ja Noora ootti meitä satamassa ja lähettiinki ajelemaan heti kohti Oulua. Ajeltiin siis keskellä yötä ja mua ei oo varmaan ikinä väsyttäny niin paljo! Oltiin kotona viiden aikaan aamuyöstä ja nukahin heti ku pääsin sänkyyn. Tuo kotimatka oli kyllä jotain niin hirveetä etten taija ihan heti lähtee ajelemaan tuota väliä, varsinkaan keskellä yötä (vaikka en siis ite ajanu vaan istuin kyydissä mut enivei XD )

Ainiin ja mulla jäi eilisestä postauksesta pari kuvaa pois joten lykkään ne nyt tähän! Muistin että käytiin lauantaina syömässä Vapianossa mutta se oliki sitte perjantai :D Käytiin siellä muuten ekaa kertaa ja se oli jotenki tosi jännää ku ei tajuttu eka yhtään mitään. Mutta ruoka oli hyvvää ja voisin mennä toistekki. Omnomm, tekee niin paljo nyt mieli tuota kanapastaa!


Huomenna sitten niitä ostoksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti