tiistai 24. tammikuuta 2012

Himoshoppaajan salaiset unelmat

Untitled #7
Gina Tricon sivulta löyty kaikkee ihanaa. Jotenki vaan kaikki vaatteet mistä sillä tykkään, on mustia tai valkosia. Ja tuo ristikuvio <3 AHH!
 Gina Tricon sivulta löyty kaikkee ihanaa. Jotenki vaan kaikki vaatteet mistä sillä tykkään, on mustia tai valkosia. Ja tuo ristikuvio <3 AHH!
































Untitled #8
H&M:llä taas oli ihan erilaisia vaatteita. Jotenki tykkään tollasista neutraalinvärisistä ihan hirveesti, tulee vaan niin kesä mieleen. Haaveilenkohan mää balleriinoista vähän liian aikasin? No mutta ajattelin vähän niinku ens kesää jo :D Nuo pinkit on niiin ihanat, pakko saaha ens kesäksi nuo!




Untitled #9
Elloksen sivulta löyty kans kaikkee ihanaa mitä oisin voinu laittaa vaikka heti tilaukseen. Ihanan raikkaita värejä ja toi vaaleenpunanen ja sininen on jotenki niiiiin ihania! Niin ja haluan muuten maailman eniten nuo mustat housut!                            



Untitled #10
Lindexiltä löyty  kans muutama tosi ihana juttu. Niinku esimerkiksi tuo musta "timanttikaulakoru". Näin yks päivä nuita siellä kaupassa ja se oli tosi ihana! Toi sopis niin täydellisesti siihen mun pinkkimustaan mekkoon! ;) Hmmm...
Untitled #11
Mitä tästä voi sanoa.. Nelly, oisin voinu klikata joka tuotteen ostoskoriin. Nuo beiget niittikengät on kyllä aivan tajuihanat! Veikkaampa vaan että mulla ei kävely onnistuis nuilla :D
Untitled #12
Yks juttu mitä oon himonnu jo kauan ois uuet farkut! Haaveilen edelleen niistä tummista farkuista ja en oo vieläkää saanu aikaseksi ettiä niitä itelle. Toisaalta haluaisin sellaset tooosi matalavyötäröiset joiden kanssa vois pitää vyötä. Mutta.. Toisaalta haluaisin kans korkeevyötäröiset ku ne on jotenki kivannäköset:D En oo ikinä omistanu tollasia korkeevyötäröisiä farkkuja joten en tiiä miltä ne ees näyttäis mun päällä. No mutta päätin että sitte ku mun shoppailulakko päättyy niin meen katteleen kaupungille farkkuja. Nyt loppu tää itteni kiusaaminen, ei enää yhtää nettikauppaa tälle päivälle!
Anyway, taijan alkaa leipoon sämpylöitä tai jotaki muuta yhtä ihanaa!
Kivat tiistait kaikille!






2 kommenttia: