keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kiireetön aamu

Iltavuorot on siitä kivoja että jos herää aamulla aikaisin niin ehtii rauhassa valmistautua töihin ja hommailla kaikkea pientä kivaa. Tämä aamukin alkoi varttiavaille kuuden herätyksellä(muutamien torkutuksien jälkeen tietty!). Keiteltiin kahvit ja puurot ja Make lähtikin sitte töihin. Mikään ei oo niin ihanaa ku kietoutua uuteen, maailman pehmosimpaan leopardi aamutakkiin ja olla ihan kaikessa rauhassa. Kattelin tossa yksin kotona kolmosen(ähh se on niiin hyvä :D), join teetä ja luin trendiä, meikkasin, tein ruokaa ja kattelin erilaiset äidit vielä netistä. Siltikin kello on vasta puoli yks ja mulla ei oo vielä kiire mihinkään koska työt alkaa 14.15 :) 
Loppuviikko oiskin sitten kokonaan vapaata, vaikkakin manasin että joku varmasti sairastuu juuri nyt ku mulla on kerranki pitempi vapaa-.- 
Ja asiasta kolmanteen. Apua kuin nopiaa tää aika muuten menee ku tajusin että oon ollu herkkulakossa jo kuukauden! :D Ei kyllä tunnu missään. Viikonloppuna mä ostan kyllä niin paljo herkkuja että räjähdän =) No ei ehkä ihan. Pitäs jaksaa taas alkaa käymään salillaki mut ei huvita. Aamut on niin pimeitä ja kylmiä ja illalla ei jaksa. Antakaa joku mulle motivaatiota jostain! :D 6 kommenttia:

 1. oi, ihana kisu ja tuo sun kylpytakkisi on super suloinen myös! :)

  www.once-real.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Hei sullahan se ihana blogi on! :D Tosi kivoja kuvia ja kaunis tyttö! Pakko alkaa itsekin seuraamaan :)

  VastaaPoista
 3. Voi että, tosi loistavia kuvia ja oot älyttömän kaunis! :) Toki seurailen. Ja tuo kylpytakki, aws. <3

  http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista