perjantai 30. elokuuta 2013

(Vapaa)päiväni kuvina


Kuten kuvista varmaan huomaa, viettelin eilen siis vapaapäivää!:) Päätin että tämän viikon myös pidän taukoa salilta, koska se on alkanu maistumaan niin puulta välillä ja sopivasti korttikin meni umpeen eilen.
 Nukuin siis myöhään ja nautiskelin herkkuaamiaista blogeja lukien. Laitoin pyykkikoneen laulamaan ja lähin käväseen kirppiksellä ja ruokakaupassa. Postiluukusta oli silläaikaa tipahtanu uus purkki joe blascoa, jee! Edellinen olikin jo niin lopussa että kestää ehkä pari päivää enää. Aika meni hirmu nopeesti kattoessa Viasatilta elokuvia ja yhtäkkiä muruki tuli jo töistä kotiin :D Maken kattoessa jääkiekkoa tylsistelin parvekkeella puhelimen kanssa ja herkuttelin mustikkapiirakkaa. 
Illalla lämmitin saunan, laitoin kasvo- ja hiusnaamiot ja kuorin ihon. Kylläpä oli fresh olo sen jälkeen joten ei muutakuin iltapalan kautta töllöttämään telkkaria.
Sain myös eilen vihdoinkin sen crosstrainerin, josta oon kauan haaveillu! Ostin siis käytettynä ja se myyjä toi sen ihan kotiin asti. Äsken vejin semmosen 20 minuutin hikitreenin ja huhhuh että on tehokasta :D Soijaa pukkas ja jalat huusi hoosiannaa jo 10 minuutin jälkeen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti