tiistai 27. elokuuta 2013

Perfect boyfriendjeans

Vihdoinkin vajaan 40 tunnin työviikko on ohi ja voin keskittyä tähän blogiin taas. Viikonloppukin meni mukavasti vaikka olikin töitä. Haettiin perjantaina Göremestä ruokaa ja katottiin leffaa. Lauantaina käytiin Jonin ja Niinan kanssa hohtokeilaamassa jonka jälkeen mentiin vielä istuskeleen tervasoihdun terassille kuuntelemaan livemusiikkia, Alex Cast♥ 
Oli kyllä niin mahtava fiilis istua siinä viltin mutkassa, juoda kuumaa kaakaota ja kuunnella sitä ihanaa ääntä! Joo mutta asiaan. Siinä syksyn kollaasipostauksessa kerroin himoitsevani semmosia boyfriend-farkkuja itelleni. No löysin aika täydelliset yksilöt yks päivä KappAhlista hintaan 10€! Tai mä olin jo aikasemmin normihintasena kattellu niitä ja sovittanutkin, mutta en raaskinu sillon ostaa niitä. Jotenkin ne vaan unohtu ja yks päivä sitten huomasin että siellä oli vielä yhet kolmineloset joten oli pakko ostaa ne :D Saapa nähdä tuleeko noita pidettyä, koska musta tuntu yks päivä noita kotona kokeillessani etten osaa yhdistää noihin mitään kivaa yläosaa :( Oisko ideoita? 
Tai sitten en vaan omista mitään kivaa noihin sopivaa puseroa.. Hyvä syy lähtiä shoppailemaan? ;)

6 kommenttia:

 1. Ite laittaisin varmaan vaan jonkun perus topin.
  Ja noi näyttää tosi hyviltä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mää kans aattelin ihan jotain toppia tai sit tollasta t-paitaa ku tossa kuvassa(: ehkä eri värinä kuitenki

   Poista
 2. Noi housut on kyl tosi kivat! Itte oon kans ettiny ton tyyppisiä farkkuja mutten oo löytäny mistää sopivia. Noihin vois yhdistää jonkun kireemmän yläosan eli joku perustoppi/trikoopaita taikka sitte huppariki menis kyllä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii on!:D just aattelin kans ettei varmaan löysää paitaa kannata laittaa ettei tuu semmonen hiphoppi lookki :DDDDD

   Poista
 3. Enpä olekaan ennen nähnyt noin hienoja ja hyvin istuvia boyfriend-farkkuja :O Nuohan voisi kotiuttaa itsellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) noni ei muutaku metsästämään! Noi on kyllä kivat ku ne on tosta ylhäältä tollain vähä kireemmät!

   Poista