tiistai 2. lokakuuta 2012

Paljon asiaa

Varoitus, tästä postauksesta tulee ehkä pitkä. Tai  no en tiiä mutta ajattelin kertoa viime viikon ja viikonlopun kuulumisia ku ei oo taas melkeen viikkoon tullu käytyä täällä. Olin koko viime viikon vapaalla ja oikeestaan en tehny kauheesti mitään muuta ku olin kotona, kattelin leffoja ja rentouiduin. Torstaina kävin Kiiran kanssa kaupungilla ku meijän oli tarkotus shoppailla kaikkia uusia vaatteita. No molemmat ostettiin yhet kaulahuivit ja siihen se jäiki ku ei vaan kertakaikkiaan löyetty mitään hirveen kiinnostavaa. Käytiin sellasessa kahvilassa ku Strada coffee ja ihastuin siihen paikkaan täysin! Ihanan tunnelmallinen pikkukahvila ja sieltä sai kyllä maailman parasta chili-suklaa-vadelmakakkua! Käytiin vielä toripollisissa juomassa yhet makulonkerot ja lähettiin kotia päin molemmat.. Perjantaina lähin käymää Second hand storessa katteleen jos löytyis jotain kivaa ja löysinhän mää kassillisen tavaraa! Ostokset on tuolla lopussa.. Löysin sopivasti myös ihanan bilemekon ja kengät ku Tiia oli just pyyelly mua illalla baariin! No aloteltiin siinä Tiialla ja lähettiin siitä Dioneen jossa tanssittiin koko ilta iha hulluna.
Seuraavana päivänäki oli jopa ihan jees olo ku ei tullu juotua mitään överikännejä :D Völläiltiin koko päivä ja käytiin hakemassa leffa ja subit<3 Sunnuntai oli perus lagituspäivä eikä tehty varmaan yhtään mitään. Eilen olin taas pitkästä aikaa töissä ja oli kyllä maailman tylsin iltavuoro :-D Tänään on taas vapaata ja mun oli tarkotus lähtä käymään paljekirppiksellä mutta ulkona sataa vettä joten taijampa suosiolla jäähä tänne lämpimän peiton alle köllöttelemään.
(Kiira) mangolonkero ja vadelmalonkero :--D





Ja sitten ne perjantain kirppisostokset
T-paita 0,50€
Lepakkopaita :D 1€
Sininen paita 1€
Sininen neule 2€
Pitkä neuletakki 0,50€
Korkkarit 4,70€
Bilemekko 5,40€ (tuo yläosa on sellanen valkonen pitsinen)
Tässä vähä parempi kuva tuosta mekon yläosasta. I love this!
+ Ginan neuleponcho jonka unohin kuvata! 

Ja se huivi minkä ostin torstain shoppailureissulla on samanlainen ku se harmaa minkä esittelin aiemin(GT) mutta sellasena viininpunasen/luumun värisenä! Unohin senki kuvata.
Taijampa ottaa joku päivä shoppailureissun uusiksi ku ei oikeen jaksettu kunnolla ees katella sillon, ja ois kiva saaha jotku uuet housut ja pitäskai se alkaa talvitakkiakin kohta katteleen!
Nyt taijan tehä ison kupin teetä, lukea blogit läpi ja laittaa pyykit kuivumaan! Toivotaan vielä että tuo sade loppuu nii pääsis pyöräileen johonki =) 
Tsauuu


2 kommenttia:

  1. MITKÄ IHANAT KISSUN TASSUT. <3 Ja okei, kyllä nuo lonkerotkin näyttää aikas hyvältä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahha;D Lonkerot oli kyllä hyviä! Mango oli parempaa!

      Poista