tiistai 10. heinäkuuta 2012

Tylsyystiistai

Heyy! Anteeksi taas tää pikku hiljaisuus täällä! En osaa kirjottaa mitään jos mulla ei oo kuvia ja ei oo nyt oikeen tullu kanniskeltua kameraa mukana. Mutta voisin kertoa vähän viikonlopusta. Perjantai oli aivan ihana päivä, ulkona oli toooosi lämmin ilma ja menin kaupungille äitin kans ku se lähti aikasemmin töistä. Kierreltiin kauppoja ja käytiin Da Maxissa, jossa äiti tarjos mulle kebabin! Nomm;) Sitte ku äiti lähti kotiapäin niin Tiia jo soitteliki että nähdään kohta ja mentiinki sitte Stockmannin Vinttiin istuskelemaan. Tiialla oli mukana 2kk ikänen Milavauva joka oli kyllä maailman sulosin! Sain jopa pittää sitä sylissä ja apua ku olin paniikissa(oli siis varmaan eka kerta ku pidin niin pientä vauvaa sylissä :DD ). Juteltiin ummet ja lammet ja sitte Mila alkoki kitiseen siihen malliin että niitten piti lähtee kotia ja lähin myös ite samalla! Voin kertoa että semmonen vauvakuume tuli että oksat pois. Mua harmittaa ku mulla ei ollu kameraa mukana ku olisin halunnu ikuistaa sen pikku palleron mun kameraan :( No illalla ajeltiin Maken kans ja käytiin väsäileen niitten autotallissa parvekkeelle sellanen kukkahylly, josta tuli mun mielestä tosi hieno! 


Lisää kuvateksti

Lauantaina Noora polki pyörällä meille ja meijän oli tarkotus mennä kolmestaan rannalle ottaan arskaa. No me mentiin Tuiran rantaan jossa oli iha sikana porukkaa ja ehittiin maata siinä auringossa ehkä 5 minuuttia ennenku se meni pilveen.. Ei ees menty uimaan ku tuli jo melkeen kylmä siinä ja päätettiin ajella torille jätskille. Tottakai aurinko alko heti paistaan ku lähettiin rannalta ja meinasin paahtua sinne torille.. Ajeltiin sieltä Värtönrantaan katteleen ja mentiinki sinne laiturille syömään jätskit. Siis siinä laiturilla oli niiin ihana vaan istua ja syyä kylmää jäätelöä ku se heilu sillain kivasti ja aurinko porotti täysillä selkään ^^ Kello oli kuitenki jo niin paljo että lähettiin pian kotia. Käväsin suihkussa ja meikkasin ja join yhen siiderin ja lähin keskustaan, sillä mulla oli tiedossa siellä "tyttöjenilta" uusien tuttavuuksien kanssa. Meitä tuli paikalle minä, Heini, Jenny, Marja ja Johanna. Istuttiin eka torinrannassa terassilla ja juteltiin niitä näitä. Siitä siirryttiin 1bariin sisälle istuskeleen ja siitä sitten vielä Kaarlenholviin jossa oltiinki sinne puoli kolmeen asti! Siis ilta oli ihan huippu, tanssittiin juotiin ja tutustuttiin ja kaikki tytöt oli kyllä aivan huippuihania :) Seuraavaksi suunnitteilla ois sitten piknikki samalla porukalla.. Ainoa pikkujuttu vaan miks ilta meni vähän mönkään että Make oli tullu pyörällä turvalleen suoraan asfalttiin :( Naamaan tuli hirveet jälet mutta onneksi ei sentään pahemmin sattunu(esim. murtunu mikkää tms!) <3 Sain siis baarissa ollessa puhelun että se on kaatunu ja menossa päivystykseen ja näin sen sitte vasta yöllä kotona ja järkytyin aikalailla ku en tienny että se oli niin pahasti kaatunu :(Btw, maailman parasta jätskiä. Oon rakastunu. !Sunnuntai meniki sitte kultaa hoitaessa ku toinen oli niin kipiänä :( Mulla onneksi oli tosi hyvä olo eikä krapulasta tietoakaan :) 
Asiasta kolmanteen, kattelin tossa äsken että mitä asusteita laittaisin sen mekon kanssa viikonloppuna päälle ja päädyin näihin:

Ton mekon kanssa ois kyllä sopinu valkoset kengät ja laukku mutta mulla ei oo ja en viiti alkaa ostamaan sen takia että käyttäisin niitä ehkä just sen pari kertaa. Pakko nyt tyytyä nuihin vaikkei mun mielestä nuo kengät sovikkaan yhtään ton mekon kanssa : /

2 kommenttia:

  1. nuo kengät just sopii ton mekon kans! samoin laukku:) ihanat kuteet muutenkin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, no kiva :) Ja kokeilin noita äsken niin sopihan ne sitteki iha hyvi ^^

      Poista