perjantai 20. heinäkuuta 2012

Hyvä päivä!

Iltoja! Tänään oli vapaapäivä joka tuli vietettyäkin kyllä aika järkevästi ja lepposasti. Heräilin vähän ennen kymmentä(piti muka jo kaheksalta lähtee lenkille mutta torkku oliki parempi vaihtoehto) ja laitoin koneellisen pyykkiä pyörimään. Söin aamupalan ja aloin imuroimaan ja just ku olin valmis niin Make pölähtää ovesta vähän yhentoista jälkeen:--D Olin ihan ihmeissäni koska normaalisti työpäivä kestää sinne puoli neljään mutta loman kunniaksi oli päässy aikasemmin.. Noora tuli pyörällä meille ja lähettiin ihan huvikseen käymään keskustassa kirppiksellä josta löysin nämä:

Maailman cooleimmat kengät! 8,50€ / Second Hand Store
Musta paksua kangasta oleva huppari. Jes, tämmöstä nimittäin oon kauan ettiny! 2€ / Second Hand Store
"Tissivyö" niinku me sanotaan :D 1€ / Second Hand Store

Kirppistelyn jälkeen käytiin citymarketissa ostamassa ainekset jauhelijapiirakkaan! Tultiin takas meille ja alettiin kattoon The Island-leffaa! Se on kyllä vaan niin hyvä vaikka toista kertaa katoinki :) Tehtiin jauhelihapiirakka josta tuli ihan älyttömän hyvvää! 
Teki mieli lähtee vielä johonki ulos ku ilmaki oli niin hyvä joten päätettiin lähtiä istuskeleen Värtönrantaan laiturille ja kävin vielä hakemassa suklaatuutit kaupasta. Istuttiin ja nautittiin kesästä vaikka vähän kylmä tuuli oliki :D Noora lähtiki sitte kotiapäin ja me tultiin kans, katottiin leffaa ehkä 20min ja Make nukahti.. Itekki taijan mennä nukkumaan kohta ku herätyskelloki on soimassa 8.30 ja tarkotus ois lähtiä heti ysin jälkeen ajeleen kohti Haaparantaa!


Laitoin tossa yks päivä Huutonettiin myyntiin paketillisen vaatteita! Jos jotakuta kiinnostaa niin käykääpäs kattomassa TÄÄLTÄ ja huutakee!

2 kommenttia: