lauantai 26. maaliskuuta 2016

NEW MAKEUP PRODUCTS


Huh, nyt on työviikko taputeltu ja pari päivää saa hengähtää. Ajattelin tulla kirjottelemaan vähän uusista meikkiostoksista, joita on tässä kertynyt parin kuukauden aikana. Oon innostunut nykyään meikkaamaan ihan hulluna ja oon lähinnä ostanut vaan meikkejä enkä esimerkiksi vaatteita ollenkaan. Eniten oon ehkä innostunut varjostamisesta ja korostamisesta, mutta myös huulipunat on ollu kovassa käytössä lähiaikoina. Oonkin innostunut ostamaan vaikka mitä uutta kosmetiikkaa, joten esitelläämpä niitä nyt teillekkin!




Tätä Lumenen meikkivoidetta on hehkutettu niin paljon että sorruin sitte itellenikin tämän hankkimaan ku Tokmannilla sattu olemaan kaikki Lumenen meikit -40%. Vaikka mulla oli vielä edellistä meikkivoidetta jäljellä niin halusin silti heti tätä testata ja enpä oo enää siihen vanhaan palannut. Tästä tuli kertaheitolla mun lempparimeikkivoide joten oli kyllä nappiostos. Tän peittävyys on hyvä, tästä tulee sellanen kuultavan näkönen iho ja iho pysyy mattasena koko päivän. Otin tämän sävyssä 2(soft honey) ja tää sävy on mulle ainaki just täydellinen. 


Tämän putelin tilasin Wishiltä ja tästä tuli kyllä kans heti niin lemppari meikkituote. Tää on siis voidemainen korostusväri, jota laitan poskipäihin, nenänvarteen ja amorinkaareen. Tästä tulee kasvoihin niin ihana hehku eikä tämä tainnu ees maksaa paria euroa enempää.


Onko joku muu hullaantunu näistä essencen tuotteista? Mää oon ainakin ihan koukussa koska nää on niin halpoja ja tosi hyviä. Nappasin kauppareissulla mukaani Halpa-hallista tämän mattahuulikiillon ja tykästyin kovasti tämän kestävyyteen. Tämäkään ei tainnu maksaa ku jotain 2,30€?






Ja lisää essencehehkutusta luvassa. Ostin nämä seuraavat jutut itseasiassa tänään ku huomasin että Zeppeliinin Halpa-halliin oli tullu essencen hylly! Saatoin ehkä hieman seota siinä hyllyn eessä ja nappasinki mukaani viis eri juttua. Nämä ihanat keväiset kynsilakat oli pakko saada. Oon myös kuullu näistä lakoista tosi paljon kehuja, joten toivottavasti on hehkutuksen arvoisia. Pari euroa oli hintaa yhdellä kynsilakalla...


Tätä peitevoidetta ajattelin ihan huvinvuoksi kokeilla, sillä en tykkää mun tämänhetkisestä Grimasin peitevoiteesta ollenkaa. Toivottavasti tämä on hyvä, etten turhaan ostanu. Otin summassa tuon sävyn matt beige, että saas nähdä miltä näyttää. Lupaan informoida teitä tätä testattuani että onko tää aivan superia vai täyttä kuraa.




Ja koska huulijuttuja ei oo koskaan liikaa niin pakkohan se oli ostaa myös uusi huultenrajauskynä ja huulipuna. Kynä on nudensävyinen ja käytän tuota nuden huulipunan kanssa. Huulipuna on sävyssä Velvet Matt 24 ja kerkesinkin tuota jo kokeilemaan äsken. Väri ei oo kyllä huulilla lähelläkään niin violettia ku miltä tuo tässä kuvassa näyttää. Mutta tykkään silti ! Tulette varmasti näkemään tämänki in action jossain vaiheessa!

Semmosia uutuuksia meikkipussissa. Innostuiko joku muukin näistä meikeistä? ;)

Nyt kullan kainaloon kattomaan haluatko miljonääriksi ja sitten saunaan rentoutumaan. On meinaa lihakset pikkusen jumissa! Ihanaa lankalauantaita kaikille 





8 kommenttia:

  1. Ahh essencen meikit, varsinkin nuo mattahuulikiillot! <3 Enpä ookkaan nähny tuota velvet matt 24 sävyä aikaisemmin hyllillä! Ilmeisesti joku uutuus? Olis kiva nähdä siitä enemmänkin kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep todellaki! Tuo on vissiin joku uus, nimittäin en itekkään oo nähnyt sitä aiemmin essencellä:) Seuraavissa asukuvissa näkyykin tuo puna huulilla ! ;)

      Poista
  2. Ihania uusia juttuja!! Nuo kynsilakat haluan kans! Niin herkullisen värisiäkin :)<3 ja ei oo kyllä hinnalla pilattu!! Ja hei niin huippua että sää tykkäsit tuosta wishiltä tilatusta tuotteesta, ihan munki lemppari <3 tosin sen sää kyllä varmasti tiesitki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä niin ihanan keväisiä lakkoja etten malta oottaa että saan laittaa nuita kynsiini ;) No joo arvasin kyllä että se on sunki lemppari! Tuo on kyllä niin ihana ja ihan hitsin pigmenttinen!

      Poista
  3. Täällä on kans yks huulimeikkeihin hurahtanut! Kiinnostais nähdä miltä tuo viimesen kuvan huulipuna käytössä näyttää, joku tuon sävynen ois itelläkin hakusessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Joo seuraavissa asukuvissa mulla onkin tuota huulissa! Ei vaan ollut oikeen saman väristä ku tuossa tuubissa:( Just ite oisin halunnu tommosen violetin, mutta tuo on enemmänki pinkki kuitenki. No eipä silti menny raha hukkaan..

      Poista
  4. Noita Essencen meikkejä on kyllä kehuttu todella paljon ja täytyy varmaan itsekkin kokeilla ostaa muutama kosmetiikkajuttu niiltä. :)

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Eii vitsi, ihanan väriset noi essencen kynsilakat!<3

    VastaaPoista