tiistai 2. helmikuuta 2016

MUUTTOKUUME

Tiiättekö sen tunteen ku omaan kämppään alkaa vaan kertakaikkiaan kyllästyä? Mulla on edelleenki ihan hirvee "muuttokuume" ja päivä päivältä tää nykyinen asunto tuntuu enemmän ahdistavalta. Muistan ku ekan kerran astuin tänne kämppään ni aattelin että vitsi miten hieno, mää haluan tän. Nyt ku tässä on päälle kolme vuotta asuttu ni mietin että mitä hienoa tässä on..  Ensinnäki tän asunnon pimeys alkaa ottaan niin päähän. Tuntuu niinku eläis jossain luolassa ja vaikka kuinka nostelis sälekaihtimia ylös niin silti täällä on synkkää. Lisäksi tilanpuute alkaa tulemaan vastaan ku tänne haluais hommata vaikka mitä kivoja kalusteita ja juttuja. Meillä on siis tässä 47 neliötä ja vaikka se hyvinkin riittää kahdelle ihmiselle niin kyllä mä silti vaadin että seuraava asunto on vähintään se 55. Myös se ärsyttää että täällä voi vaihtaa järjestystä tasan kahdella tavalla. Vuokrakin alkaa jo pikkuhiljaa kirpasemaan, sillä se nousee joka vuosi ja nyt maksetaan tästä jo 680€. Miettikää oikeesti käytiin kattomassa 62 neliöistä asuntoa, joka oli paljo hienompi ku tämä ja vuokra oli 615€! Meinas itku tulla ku ei saatu sitä. 
Ollaan käyty nyt kattomassa ainakin viittä eri asuntoa ja kaikki mistä ollaan oltu kiinnostuneita niin ei olla saatu. No ei se auta, etsintä jatkukoon!

Mulla ois kauhee sisustusinto päällä, mutta tiiättekö ei yhtään kiinnosta laittaa tässä nykysessä asunnossa mitään. Tein sitte muutaman kollaasin jutuista mitä haluan hommata kunhan päästään muuttamaan tästä joskus isompaan asuntoon. 

Untitled #50

Ihan ekana mä hommaan uuden sohvan! Oon kauan haaveillu tommosesta harmaasta kulmasohvasta, joka ois ISO. Nykyselle sohvalle mahtuu istumaan just ja just kolme joten tommonen iso laiskanlinna ois ihana. Tännehän tommonen tuskin edes mahtuu. Sohvapöytäki ois kiva hommata ja haluaisin ihan tommosen simppelin yhden pikkupöydän. Tuommosesta valkosesta hyllyköstä oon myös haaveillu kauan. Laittaisin siihen kaikkea pientä kivaa tavaraa kuten jotaki kultaisia tai marmorisia koristejuttuja. Mattoakaan meillä ei tällähetkellä oo, joten tommonen iso raitamatto ois myös hankintalistalla. Olkkariin ois kiva saada myös uus joku näyttävä lamppu, joten tuollanen timantinmallinen olis niin ihana ja se jatkais tuota kultateemaa.
Untitled #51

Keittiöön haluaisin ensinnäki hommata ihan kokonaan uuen astiaston. Nythän meillä on kaikki vaan erilaisia, vähän Ikeasta, vähän molempien kotoa tuotuja ja yksittäin ostettuja. Ihan tavalliset yksinkertaiset valkoset astiat ois kivoja. Ei tarvii olla mitään Iittalaa, kunhan ne on kestäviä ja sopii yhteen. Keittiöön myös tahtoisin laittaa tuommosen kolmitasoisen hyllyn, jossa vois säilyttää kaikkia pikkutavaraa niinku vaikka erikoisempia kuppeja, yrttejä, kynttilöitä tms. Myös iso tarjotin ois hakusessa! Tuo marmorinen on niin rakkautta.

Untitled #52


Mitäs uutta sitten makkariin? No ensinnäkin ois kiva omistaa sen kokonen makuuhuone, että saisin oman meikkipöydän. Tuollainen kapea valkoinen ois vaan niin kiva ja siihen päälle peili jonka ympärille tulis nuita pallolamppuja. Oijoi mä oon salaa haaveillu tästä yhistelmästä jo kauan. Myös Ikean valkonen Malm lipasto ois hankintalistalla, sillä nyt meillä on vaan tollanen pikkunen lokerikko jolla ei oikeestaan tee mitään. Vaaterekkiäkin oon hinkunu vaikka kuinka kauan, mutta täällä ei vaan oo tilaa sille. Mutta kunhan joskus saan isomman makuuhuoneen niin hankin sinne jonku ihanan rekin. Tuollanen kullattuhan ois aivan ihana, mutta kyllä mulle ihan perus valkonenki kelpaa. Siihen vielä tuollaset sirot kultaiset hengarit niin avot!



Tää kevään tuloki saa mut aina innostumaan sisustamisesta ja tulee semmonen kauhee uudistamisen halu.
Onko muilla havaittavissa tämmöstä ilmiötä aina alkukeväästä että tekee mieli pistää sisustus uusiksi? :D

19 kommenttia:

  1. Täällä samat tuntemukset!!! Niin kauhea muuttokuume! En kestä :(( ja mä oon kans laittanu puhelimeen muistiin mitä uutta haluaisin ja vähän repesin, koska sielä on harmaa kulmasohva, pieni pöytä olkkariin ja vaatereki XD noista kun mikään ei mahdu meidän nykyiseen asuntoon! Lisäksi semmonen sängynpääty olis niiiiin kiva<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älää sullakikko? :o Hahahaha, meillä on kyllä nii samanlainen sisustusmaku;D Sillon ekaa kertaa ku kävin teillä ni mua nauratti ku olin kokoajan "meillä on samalainen, meilä on tämmönenki..ja tämmöne" XD Joo meilläkää ei mahu mikään noista nyt tähän nykyseen!!!! Ärsyttävvvää. Ja mää oon kans sängynpäädystäki haaveillu. Semmosen vois tehä melkeen jopa ite ;)

      Poista
  2. Kevään tullen perinteinen sisustuskuume on täälläkin. Viikonloppuna kotiutin meille uuden keittiön pöydän ja pinnatuolit ja vaihdoin järjestystä :) oon haaveillut kans tollasesta string pocket hyllystä keittiöön. Ootko tietoinen saako niitä jostakin halvempana versiona? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni toinen sisustuskuumeilija siellä:D Tuommoset pikku muutoksetki on aina niin kivoja. Ite vaihdoin makkarista järjestystä vähän ja tuli heti paljo parempi fiilis. Harmi ettei olkkarissa voi oikeen järjestystä vaihtaa hirveesti -.- Ja tuo stringpocket ois niin unelma! Mun mielestä Ikeasta saa jotaki irtohyllyjä ja siellä on semmosia erilaisia kiinnikkeitä. On ne vähän saman näkösiä ainaki ku laittaa vaan kolme päällekkäin:)

      Poista
    2. Oi kiitos suuresti vinkistä!! 8) ikeaan siis! Harmi vaan että tähän nykyseen asuntoon ei voi oikee porata seinille ---> pitänee alkaa varmaa itelläki kattoo uutta asuntoa että voi toteuttaa sisustushaaveet ;D

      Poista
  3. Mulla on kans kauhee muuttokuume! Haluaisin niiiin ostaa oman kämpän, josta sais tehä just sellasen ku haluaa. Haluan kans oman meikkipöydän ja sen Kartellin ghost-tuolin siihen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo määki kylä mielelläni ostaisin oman, mutta pitäis olla säästöjä ymsyms :D Voi että ghost tuoli ois niin kaunis!

      Poista
  4. Täälläkin on kova muuttokuume, tosin ihan omistusasuntoon kyllä:D Mulla on tällä hetkellä pienessä makkarissamme vaaterekki ja meikkipöytä. Mulla on nuo samanlaiset meikkipöytävalojutut ostoslistalla tällä hetkellä kun vaihdoimme entisen kirkkaan kattovalaisimen astetta tummempaan valaisimeen:') Nyt ei nää meikata kunnolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sielläkin!:D Joo meki haaveillaan omasta, mutta koska ei oo vakituista työtä niin ei saada lainaa tarpeeksi:( Oho, miten sulla mahtuu ne? :D Ja nuo "meikkivalot" ois niin siistit kyllä..

      Poista
  5. Järkyttävä muuttokuume täälläkin ja se sisustuskuume! Asun 33 neliöisessä yksiössa ja poikaystävä muuttanut oikeestaan tänne mun luokse, joten voit vaan kuvitella kuinka ahdasta täällä on, haha. Thank god päästään kesän lopussa johonkin isompaa, mutta kun ei millään jaksais oottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah aika monella näyttää olevan:D Nojoo tuo neliömäärä kahdelle kyllä kuulostaa jo aika ahtaalta ;) Ihanaa että pääsette pian muuttamaan isompaan!

      Poista
  6. Mistä toi sohva on? Just täydellinen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa'a, ei mittään hajua:D Mutta Maskussa oli ainakin samantyylisiä!

      Poista
  7. Mistä toi harmaa neule (mikä näkyy netflix & chill- postauksessa) on? ihanan rento!

    VastaaPoista
  8. Mulla on kanssa ihan kauhea muuttokuume, mut eipä oikein muuteta ellei laiteta asuntoa myyntiin eli se siitä siis :D Ehkä se remppa pitäis tehdä valmiiksi niin pääsis sisustamaan jälleen hah! Nuo kaikki tavarat mitä kuvista löytyi on kyllä enemmän kuin mieluisia, monet haluaisin kotiuttaa meille kanssa<3 Paitsi mä haaveilen valkoisesta isosta kulmasohvasta, kun nyt on juurikin harmaa. Se valkoinen ei ehkä ole vain kaikkein käytännöllisin koirien kanssa jotka nukkuu sohvalla :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niiin teillä on tilanne vähän hankalampi ku eka pitäs saada myytyä asunto :D Just mietin että valkonen on kyllä aika arka väri, varsinki jos on koiria!! :'D Mää en uskaltais hommata ees meille koska me kuitenki sotkettais se heti XD

      Poista
  9. Tosi kivoja kollaaseja, mahtuu just mun tyyliin! Mullakin melkoinen muuttokuume, kun tällä hetkellä pienen asunnon verran tavaraa mun huoneessa vanhempien luona ja odotan pääsykokeita ja uutisia koulupaikasta, jonka jälkeen pitäisi muuttaa johonkin opiskelemaan :D

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva että meillä on samanlainen maku;D Oi että tuo tilanne varmasti ärsyttää, mutta tsemppiä että pääset opiskelemaan ja muuttamaan ja sisustamaan omaa kämppää :)

      Poista