tiistai 24. marraskuuta 2015

DEAR SANTA..

Taas olis se aika vuodesta kun aletaan miettimään joululahjatoiveita. Miettikää että jouluun on enää TASAN KUUKAUSI aikaa. Mihin ihmeeseen koko syksy katosi? Tuntuu että nykyään aika vaan kuluu siivillä ja huomaa ettei oo saanu mitään aikaseks.
No kuitenkin, jokavuotiseen tapaan tein pikku kollaasin jutuista mitä toivoisin/tarvisin tällä hetkellä. En odota saavani keneltäkään mitään lahjoja, mutta kivahan näitä on tehdä ihan omaksi iloksi. Perheen kesken ollaan päätetty ettei me ostella mitään lahjoja, ollaanhan me kuitenki jo aikuisia kaikki eikä lahjat oo joulussa enää se juttu. Myöskään poikaystävän kanssa ollaan päätetty olla vaihtamatta lahjoja tänävuonna. Ollaan ehkä jonku mielestä outo pariskunta, mutta me ei vaan oikeesti keksitä toisille mitään annettavaa eikä kumpikaan tarvi mitään erityisempää. Meille riittää että saadaan olla joulu yhdessä ja viettää aikaa molempien perheiden kesken.

Untitled #49



Mun toivelistalta löytyy mm. Anastasia beverlyhillsin tuotteita. Oon jo kauan himoinnut tuota varjostus/korostuspalettia ja kulmakarvageeliä, joten ne olis toiveissa hankkia vielä joskus. Noista tuotteista oon kuullu niin paljon hyvää, ja minä ku oon tämmönen mainosten uhri niin en luovuta ennenku saan nuo itelleni. Ja olishan se tietenki mukava päästä opettelemaan ihan kunnon pohjameikin tekeminen varjostuksineen kaikkineen! Muita listalla olevia juttuja on myös mm. Macin mattahuulipuna ja musta mattakynsilakka, foam roller, lämpimät kotitossut ja joku kiva lämmin pyjama/kotiasu. Sisustusjutuista tarpeellisia olis ainaki uus lamppu makkariin ja miksei myös olohuoneeseen. Oon jo pari vuotta katellut olohuoneen lampuksi tuota Ikean Maskros pallovalaisinta, mutten sen suolasen hinnan takia oo vieläkään sitä raaskinu hommata. Makkariin taas oon kaavaillu tommosta mustaa tai kultaista timanttilamppua. Olkkariin pitäis myös saada uus matto, sillä vanhan karvamaton myin ajat sitte ja lattia huutaa edelleen tyhjyyttään. 

Joko te ootte kirjottanu "kirjeen joulupukille"? Mitä teidän toivelistalta löytyy tänä vuonna?

Oon muuten ollu täällä ihan joulufiiliksissä nimittäin eilen innostuin paistamaan pipareita ja laittamaan jouluvalot ikkunaan. Illalla oli vielä pakko keittää riisipuuroa ku alko tekemään niin mieli.. Tälläviikolla ajattelin vielä tehä yhen jouluisen DIY jutun liittyen sisustukseen. Voisin melkeen tehdä siitä ihan oman postauksen jos siitä nyt tulee ees kiva. 








8 kommenttia:

  1. Mää haluaisin kans ton korostussetin! Ostin eBaysta jonku halpissetin, mutta se oli ihan huono :( Mää taas meen aina ihan sekaisin joululahjojen ostamisen kaa, koska keksisin nii paljo lahjoja perheelle. Täytyy oikein muistuttaa itteeni, että aikuiset ihmiset ei tarvi tosiaan niitä lahjoja nii paljoa :D

    www.kenkafriikki.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa. Meinasin kerran tilata kans jonku halpiksen sieltä mut ehkä ihan hyvä että jätin tilaamatta :D Pitää ehkä panostaa ja ostaa ihan tuo kunnon paletti ;) Joo onhan se vaikee keksiä varsinki aikuisille lahjoja.. Siksipä varmaan ollaankin päätetty ettei sen kummemmin enää lahjoja ostella. Äiti kuitenki aina antaa jotaki pientä kaikille :) Ei se malta olla ostamatta mitään :'D

      Poista
  2. Pakko sanoa etten suosittele tuota Ikean lamppua sitten ollenkaan :D En tiedä oliko meillä jokin maanantaikappale, mutta vuoden jälkeen se alkoi näyttämään aivan erilaiselta. Nuo härpäkkeet lähtivät kääntyilemään ja menivät silleen sumppuun. Eihän siinä, ne saa kyllä oikaistua mutta viikon kuluttua homma on taas sama ja mä en ite ainakaa jaksa kokoajan olla oikomassa :D Mutta tosiaan, voihan olla että kävi vaan huono tuuri ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, oon kuullu muualtaki tuota että nuo jutskat alkaa ajanmyötä kääntymään !! :D Tuo on vaa silti niin hieno että oon ajatellu ettei se haittais. Mutta en kyllä jaksais alkaa nitä oikomaankaa.. Ehkä pitää tyytyä johonki käytännöllisempään hienoon lamppuun! :'D

      Poista
  3. Anastasian korustus/varjostus paletti on kyllä aivan paras! Musta ainakin hehkutuksen arvoinen :) ihania juttuja oot koonnut tähän <3 mä oon sisustanut kotia jo kaikilla ihanilla joulujutuilla ja paketitkin on suurimmaksi osaksi paketoitu!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoooo arvaappa kuka on kadena täällä:D Vähänkö haluan ton. Ja sää oot ihanasti sisustanu kyllä kaikkia joulujuttuja <3 MITÄ EMPPU!!! Mää en oo ostanu vielä yhtään lahjaa :'D

      Poista
  4. Ompa tutun näkönen lamppu. Haluakko ostaa sen pois meiltä, nimittäin en oikee ite tykkää ennää tosta. :D Vitsi noi kaikki sun toivomat lahjajutskat näyttää kivoilta. Voisin haluta itekki tuollaisia asioita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oujee ;D Just mietin että haluanko tota sittenkää :'D Mutta paljolla myisit? ;))))

      Poista