lauantai 18. huhtikuuta 2015

Partyparty

Oltiin viime lauantaina viettämässä vähän tyttöjeniltaa Johannan luona pikku porukalla<3 Oltiin suunniteltu tätä iltaa jo sillon meijän brunssista asti, joten vihdoin päästiin bilettäänkin yhdessä koko porukka! Oli kyllä niin huippu ilta, että nauroin vatsalihakset kipeiksi. Pelattiin semmosta juomapeliä kännykän sovelluksella(iPuke), jossa piti mm. nuolasta toisen kaulaa, ulvoa kolme kertaa kuuta, kertoa ekasta kerrasta, nuolla lattiaa, juoda juomaa niinku koira, muumioitua vessapaperiin ja muuta paljon pahempaa.Vaihtoehtoisesti jos ei suorittanut tehtävää niin joutui juomaan vaikkapa kolme kertaa :'D Ilmankos tyttöjä parin kierroksen jälkeen niin hihitytti.. Jatkettiin vielä Gloriaan kuluttamaan tanssilattiaa ja voi että olikin ihana päästä joraamaan!Kuvat ©Elisa Räpsästiin Jennan kanssa mennessä pihalla asukuvatkin, mutta taidan tehdä niistä ihan erillisen postauksen ettei tähän nyt tuu ihan liikaa kuvia. Parissa kuvassa asu vähän vilahtaakin, eli siinä pientä sneak peekkiä teille ;)
Oli kyllä niin paras ilta pitkään aikaan ja nää naiset on niin mahtavia! Terkut myös Empulle ja Essille, pus<3 Ens kerralla tekin ootte mukana, joohan!!? ;)

6 kommenttia:

 1. Haha eikä tota juomapeliä, vähän erilainen noihin ihan "perinteisiin" verrattuna.. :D Hauskalta kuulostaa kyllä teidän ilta ja oi vitsit mitä herkullisen näköisiä tarjottavia teillä on ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, toi oli kyllä ihan huippua viihdettä :DD Ja oli kyllä ihan älyttömän hauskaa ja hyvät herkut<3

   Poista
 2. Siis oli niiiin kivaaa!!! Haluun jo ottaa uusiksi ton illan ♥ Oli ihan paras tuo juomapelikin, kaikkea ne ihmiset keksii. :D

  VastaaPoista
 3. Hahah, ei vitsi toi juomapeli kuulostaa niin hauskalle :DD pakko ladata itekkin ;D Ja hei ihania kuvia<3

  VastaaPoista
 4. Teillä ollut huippu ilta kyllä :) Kuulosti hauskalta toi juomapeli :D

  VastaaPoista