sunnuntai 15. joulukuuta 2013

10 faktaa minusta1. Oon toooosi herkkä ihminen. Hävettää myöntää, mutta itkin yks päivä kun näin sen saarioisten joulumainoksen :'D Yleensä tulee pillitettyä melkeen joka elokuvassa, oli se sitten toiminta, kauhu tai draama...


2. Mä olin pienenä hirveen ujo. Tarhantätit oli kysyny vissiin äitiltäki että mikä tuolla on ku se ei puhu :D Nykyään oon sitten ihan päinvastanen(ainaki omasta mielestä.) 3. Oon joskus salaa toivonu että mulla murtuis joku paikka XD Joskus aattelin että se ois niin cool ku ois kipsi :--D No empä oo vieläkää saanu sitä!
4. Tykkään laulaa! Mutta en tykkää siitä ku muut ihmiset kuuntelee.. Yleensä ku oon yksin kotona ni saatan lallatella täällä monta tuntia samalla ku istun koneella5. Oon hysteerinen hämähäkkien suhteen. Ihan sama minkä kokonen hämppis ni huuan, kiljun ja itken ku nään semmosen. Hyi hitto ne vaan on niin ällöttäviä !6. En vieläkään tiiä mikä musta tulee isona. Mulla on niin monta ammattia mistä tykkäisin, mutta oon aina jotenki haaveillu siitä että mulla ois oma kahvila mihin voisin ite leipoa kaikkee ja tehä kaikkia siistejä juustokakkuja :---) 7. Mulla on pakkomielle tarkistaa kaikki jutut ku oon lähössä kotoa. Ekaksi katon että suoristusraudan johto ei oo seinässä, sitte katon että hellat ei oo päällä :D Töihin lähtiessa ovella menee vielä viis minuuttia ku mietin ja tarkistan että onko työvaatteet päällä, eväät mukana ja puhelin/avaimet laukussa. Ja tämä sama toistuu ihan joka kerta ku poistun täältä.8. En tiiä onko tää vaan mun pään sisäinen juttu mutta mulle käy aina niin että kun on paljon rahaa(vaikka palkka just tullu) niin en ikinä löyä kirppikseltä yhtään mitään, mutta sittenku meen köyhänä sinne niin löytyis vaikka mitä! Oon aina ihmetelly sitä että miten se voi olla mahollista :D 9. Oon semmonen ihminen että kaikki pitää tehdä heti. Jos vaikkapa kokkailen niin tiskaan ihan heti kaikki astiat. Yleensä paistinpannunki pesen ihan tulikuumana(vaikkei sais), koska ärsyttää ku se jää tonne hellalle. Meillä ei saa todellakaan olla astioita tiskialtaassa vaan ne on pestävä heti tai laitettava tiskikoneeseen! 10. Sillon ku oon yksin kotona ni kuuntelen tosi paljon pianomusiikkia. Saatan kaks tuntia kuunnella pelkkää pimputusta ja haaveilla että kumpa osaisin itekkin soittaa niin hyvin :D Tykkään siis itekkin soitella pianoa mutta mun taidot taitaa olla ruosteessa ku en oo päässy pimputtaan moneen vuoteen.

(kuvat viime talvelta/joululta

4 kommenttia:

 1. Toi sun kissa on vaan niin söpö! :3 <3 Aina kun siitä on kuvia niin oon sillei ''mäkii haluun tollasen'', tuun joskus pölliii ton sulta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D hihi.. Ei sitä saa pölliä! se on mun vaavi<3

   Poista
 2. Tuli tosta hämähäkistä mielee se ku oltii meillä patelassa ja sun pään takana oli hämähäkkimies :--------DD Perkele oon itekki miettiny että tekisin tällasen kehtaiskoha sitä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitto mää säikähin sillon :DDDDD Teeppä! Miksei kehtais?!

   Poista